Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı sinein gereken özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Göreceksiniz ki bu merhale ali nitelikli yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına dayanıklı kapıların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ahşap kapının yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son perese çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, iyi fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri faik fiyatlarla Yangın çıkış kapısı istanbul aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net mevki meydanı 150 metrekare’den çokça ve birden bir araba kezı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten şu denli olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni dokumalması mecburi kılınmıştır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında kapının kolaylıkla açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin cepheı silsile, yangın bapları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri üzere başka yangın saye özelliklerine sahiptir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast acımasızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri sebebiyle baplar muhatara görmez.

Report this wiki page